Először is a számok. Átlagosan Magyarországon naponta 400 ember hal meg. Ennek egyharmada rákban, de ezen számokról sosem kapunk napi jelentést, csupán az elhunytak egy ezrelékét kitevő egy-egy koronavírussal elhunytról. Miért? A világviszonylatban is hasonlóak a számok. Aránytalanul kis számban fertőződtek meg és haltak meg koronavírusban, miközben a sokkan nagyobb számban másban (pl. éhínség miatt) elhunytakról egyáltalán nem esik szó a sajtóban.

A fertőzöttek legnagyobb részének kutya baja sincs, nem is tud róla, hogy fertőzött, csak véletlenül derül ki, hogy az. Mégis betegnek állítják be őket, holott nem betegek. Milyen veszélyes vírus már az, amit az emberek többsége észre sem vesz?

Csak meghatározott helyeken fertőz, focimeccsen, ülő koncerten nem fertőz, állón igen. Boltban fertőz, bolt előtt nem. Buszon fertőz, kormány általi kitüntetésátadáson nem, Balatonon (ahol sokan vannak egymáshoz közel) nem fertőz, csak a tengerparton (ahol alig vannak), stb.

Előre tudják, hogy mikortól fertőz. Mindig megadja jó előre a kormány, hogy mikortól lesz veszélyes a vírus, meddig nincs baj, mettől pedig igen.

Diplomata útlevéllel rendelkezőket nem fertőzi meg, csak a pórnépet, ha utaznak.

Minden lehet a koronavírus tünete. Szinte naponta jelennek meg újságcikkek, hogy milyen új tünete van még a koronavírusnak. Már szinte nincs is olyan tünet, amit nem soroltak volna fel, mint a koronavírus lehetséges jele. (De legfőképpen az, hogy nincs is semmi bajod...) Mint ahogy a "Tanú"-ban Pelikán elvtárs mondta, „az a gyanús, aki nem gyanús...”

Koronavírusból 3-4 törzs állandóan jelen van az emberben, semmi gondot nem okoz, hozzátartozik az élethez. Számos korabeli írást találni, amely koronavírus fertőzésről szól. Tehát egyáltalán nem újkeletű dolog.

A sajtó hamis, szándékosan pánikkeltő képeket közölt a járvánnyal kapcsolatban. Korábbi, több éves katasztrófákról készült fotókkal szemléltették az olasz vagy amerikai helyzetet (melynek persze megvol az oka, ld. később.), pl. a lampedusai hajókatasztrófa vagy a 2016-os nagy földrengés koporsóit ábrázoló képet tették a koronavírusos cikkhez, amerikainak állítottak be olasz eseteket, maszk és védőfelszerelés nélkül állítólagos koronavírusos beteget kezelő orvosokról készült képeket mutattak, demonstrációs babák szerepeltek a betegek helyett a képeken, stb. Mi ez, ha nem hiteltelen pánikkeltés?

Riogatnak, hogy megnőtt a fertőzöttek száma, miközben az egy tesztelésre jutó fertőzésszám tizede a tavaszinak, még a sokkal több teszttel is alig tudnak több fertőzöttet felmutatni.

A koronavírussal elhunytaknak szinte mind volt valamilyen más betegsége, többségüknek több és nagyon súlyos is. Akiről azt hitték, hogy egészségesen kapta el és halt meg, ott is többnyire kiderült, hogy volt más betegsége. (Szándékosan nem „koronavírusban”-t írtam, mert azt nem tudjuk.) Tavasszal Olaszországban, ahol "tombolt" a "járvány" a statisztikák szerint 40 év alatti egészséges ember nem halt meg, a halottak 1%-a volt 50 év alatti és az idősebb halottaknak is csak a 0,8%-ának nem volt más betegsége. Ezek a számok pedig nem adnak okot ekkora pánikra. Ráadásul arra sincs egyértelmű bizonyíték, hogy az elhunytak halálához egyáltalán köze lett volna a koronavírusnak, csupán azt tudjuk, hogy kimutatták náluk a koronavírust is.

Nem engedélyezik a boncolásokat a koronavírussal elhunytakon. Miért? Félnek hogy kiderül mi is az eredeti halálok?

A világ lakossága nőtt a „pandémia” alatt. Sehol sem haltak meg többen, mint a korábbi évek azonos időszakaiban.

Egy olyan körítés van tálalva a koronavírus körül, mintha az egy alapvető halálok lenne. Hasonlattal élve a lúdtalpat is kikiálthatnánk halálos betegségnek, mivel alapból az esetek többségében az sem okoz semmilyen problémát, de aki meghal rákban, érrendszeri vagy tüdőbetegségben, és volt lúdtalpa, ott lehet azt mondani, hogy lúdtalpban halt meg.

Az adatok egyáltalán nem hitelesek. Ha többet tesztelnek, több fertőzött lesz. Ha nem tesztelnek, beteg sem lesz papíron.

Kary Banks Mullins Nobel-díjas amerikai biokémikus, a polimeráz láncreakción alapuló (PCR) technika feltalálója, többször is nyilatkozta, hogy a tesztek túlságosan érzékenyek ahhoz, hogy a mikrobiológiában diagnosztikai célra használjuk őket, tehát a PCR tesztek koronavírus fertőzés megállapítására nem alkalmasak.

Tanzániában, mivel kételkedtek a PCR tesztek hitelességében, állatokat, növényeket és motorolajat is leteszteltek Covid19-re és számos esetben azok is pozitív eredményt adtak.

A hivatalosan elfogadott teszteken kívül használt gyorstesztek megbízhatósága mindössze 70%-os.

Korábban, más járványok esetén Magyarországon a protokoll szerint a járvány megállapításához heti 15.000 új megbetegedés volt szükséges, de még akkor sem hoztak szinte semmilyen a mostanihoz hasonló intézkedést. Most ennek a számnak még a közelében sem értünk.

Ukrajnában és Romániában számos esetben kiderült, hogy az orvosok külön pénzt kapnak egy-egy koronavírus diganosztizálásáért, ezért több esetben olyan is előfordult, hogy az orvos fizetett a páciensnek, hogy annak írhassák be őket.

A neten is megtalálható, egyértelmű bizonyítékok vannak arra vonatkozóan, hogy az Egyesült Államokban utasításba kapták az orvosok, hogy tesztelés nélkül is minden olyan elhunytnál koronavírust kell feltüntetni halálokként, ahol annak tünetei fennálltak. Tehát lehet, hogy csak megfázott az illető, de koronavírusosnak tekintették, mert a tünetek azonosak. A halálozások nagy része pedig itt is a félrekezelésből, a felesleges lélegeztetőgépre tételből is származik. Ráadásul a kórházak háromszoros pénzt kapnak a Covid-19-es esetekre, így logikus érdekük mindent annak venni. Mindez pedig növelte a fertőzöttek számát, amivel folyamatosan riogatnak minket.

Számos történetet olvasni, ahol az illető bejelentkezett tesztelésre, ám végül nem végeztette el a tesztet, mégis arról értesítették, hogy pozitív lett a tesztje és koronavírussal fertőzött. (Ezek az esetek többnyire az USA-ban történtek.)

Lukasenko egy videóban elszólta magát, hogy a WHO 92 millió dollárt ajánlott neki, ha végigcsinálja ő is azt a cirkuszt, amit Olaszországban eljátszottak, ám ő a választások miatt nem ment bele és nem tett korlátozásokat az országban. A sajtó mélyen elhallgatta, hogy Fehéroroszországban korlátozások nélkül sincs semmiféle járvány, ám a választások után nekiesett az EU, ami mindent megtesz az ország destabilizálásáért, holott eddig évtizedekig ugyanígy elcsalták a választásokat, de az nem szúrta senki szemét sem.

Több konferenciát is tartottak orvosok, melyeken neves szaktekintélyek mondták el, hogy mennyire eltúlzott a sajtó pánikkeltése. Ezekre hiába hívták meg a vírus veszéllyességét hirdető orvosokat, azok csak a sajtón keresztül üzengettek, fenyegetőztek, ahelyett, hogy elmentek volna és hajlandóak lettek volna szemtől szemben megvitatni a nézetkülönbség okait.

Tedros Athanom a WHO jelenlegi főigazgatója egy afrikai származású illető, aki még csak nem is orvos, hanem az etióp kommunista diktatúra egyik politikusa. Tagja volt a tigray-i népi felszabadítási frontnak mely Marxista, Lenninista pártként funkcionált. A pártot azzal vádolták, hogy szisztematikus és erőszakos retorziókat hajtott végre az országban, Tedros-t pedig eltitkolta az országban a több száz halálos áldozatot szedő halálos három kolera járványt, ezenkívül több mint két millió nőt sterilizáltatott. Tedros Athanom volt az, aki úgy döntött, Robert Mugabe-t a Zimbabwei kegyetlen diktátort nevezi ki a WHO jószolgálati nagykövetének, miközben benne van nyakig a legnagyobb pénzmosási ügyben is Etiópia részéről mely Kínát hívatott kiszolgálni. A WHO egyik legnagyobb pénzügyi támogatója a Bill és Melinda Gates alapítvány mely több milliót adományoz évente a szervezetnek. 

Köztudott, hogy az olaszországi helyzet elsősorban azért állt elő, mert felborították az amúgy is gyenge egészségügyi ellátórendszer egyensúlyát, a sajtó mégis egész máshogy tálalta. Miért? Olaszországban amikor elkezdődött a pánik, minden kicsit is gyanús esetet "súlyos fertőzésre" való hivatkozással át kellett irányítani az állami intézményekbe. (Az olasz, és még számos ország egészségügye több pilléren nyugszik, a magánegészségügyön és az államin.) Az amúgy is gyenge olasz egészségügyi rendszer egyensúlya ezért megbomlott, a magánegészségügy kiürült, az államiba meg annyi beteg került, amit már nem bírtak ellátni, melyhez hozzájött az olaszok fegyelmezetlensége. A kórházakban nem izolálták időben a fertőző betegeket, így rengeteg eleve élet-halál közt lebegő beteg is elkapta a betegséget, akik nagy valószínűséggel amúgy is meghaltak volna, és akiket aztán mind a koronavírus számlájára írtak. Most pedig mindenki az olasz helyzettel példálózik, ami valószínűleg nem is állt volna elő, ha nem szándékosan avatkoznak be a rendszerbe. Ráadásul az erősen katolikus országokban, mint Olaszország és Spanyolország, nemigen volt eddig igény hamvasztásra, most viszont elrendelték, hogy minden fertőzöttet hamvasztani kell, amihez viszont a krematóriumok nem voltak hozzászokva. Ráadásul a temetkezési vállalatoknál dolgozók a pánik miatt sok helyütt megtagadták a munkát. Ezért voltak olyan áldatlan állapotok, hogy nem tudták hová tenni az elhunytakat, ami tovább növelte az alaptalan pánikot.

Az USA-ban az emberek jelentős részének nincs teljeskörű biztosítása, így ellátásra sem jogosult, vagy csak korlátozott mértékben. Sokaknak spórolniuk kell egy egészségügyi beavatkozásra, illetve rengeteg hajléktalan azért vesztette el az egzisztenciáját, mert közbejött egy baleset vagy betegség, aminek a költségeire ráment a teljes vagyona. Ebből kifolyólag a szegényebbeknek sokkal rosszabb az egészségi állapotuk is. Számos tanulmány világít rá, hogy a vírusban megbetegettek között a feketék körében sokkal több a szövődmény és a halál, mint a fehéreknél, ami egyértelműen a rosszabb anyagi helyzet és az egészségügyi ellátáshoz való rosszabb hozzáférés következménye. A jó egészségi állapot pedig az elsődleges szelektáló tényező a koronavírus következményeit tekintve, tehát a célnak az immunrendszer erősítése kellene hogy legyen, ehelyett pedig csupa olyan rendelkezést erőltetnek, amely gyengíti az immunrendszert.

A maszkhordást először ellenezték, majd kötelezővé tették. A korábban normális hozzáállást, miszerint csak a beteg ember hordjon maszkot pont ugyanazok támadták, akik korábban hirdették. Ráadásul ha az emberek egyik fele ffp3-as maszkot hord, amin szelep van a levegő szabad, szűretlen kiáramlásához, a másik fele meg sima műtősmaszkot, ami meg befelé nem véd semmit, akkor sokkal inkább adtunk a sz..nak egy pofont, mintsemhogy a másikat védenénk. Az meg hogy a másikat védjük vele, infantilis, gyerekes dolog. A kommunizmusban volt divat, hogy mindenkiről gondoskodott az állam ahelyett, hogy mindenki magáról gondoskodna. Ezen az alapon akkor autóba se üljünk, mert ott meg elüthetünk valakit. Vagy aki most ennyire maszkpárti, az hordott az influenzajárványok idején is maszkot? Csak mert lehet, hogy pont tőle kapta el az az öreg néni az influenzát, aki később belehalt a szövődményeibe.

Ellentmondásosak, korrupciótól bűzlők, értelmetlenek a védekezésre hozott intézkedések. Hazaküldtek betegeket a korházakból, hogy ágyakat szabadítsanak fel, de ezekre sosem volt szükség. Lélegeztetőgépek ezreit szerezték be áron felül, amiket sosem használtak. Butítottak minket egy „ellaposítás” szóval, ami teljesen logikátlan. Ha csak párszáz új fertőzött van naponta vagy hetente ezer, az 10.000.000/1000=10.000 hét. Ha a 60% elég a járvány megállításához, akkor 6.000 hétig kellene otthon maradnia mindenkinek. Az több mint 100 év! De ha tízszer annyian betegek, mint amit a kormány bevall, akkor is 10 évig el fog tartani így. Ha van Magyarországon 2000 lélegeztetőgép és beszereznek még hozzá 1000-et (többet nem is érdemes, mert egészségügyi személyzet és ágy is kell hozzá), akkor az azt jelenti, hogy két heti betegséggel és a hivatalos adatok szerinti tíz százalékos lélegeztetőgépre szorulással heti 15.000 új beteg lehet maximum, mivel ennyi az egészségügyi rendszer ellátóképessége a hivatalos számok alapján. (De ettől most irdatlanul messze vagyunk, ennek csak a töredéke van és áll az élet.) Ez a 60% eléréséhez 400 hét. Tehét 8 év. Ráadásul kiderült, hogy számos esetben a halál oka a helytelen kezelés, vagy a felesleges lélegeztetőgép-használat volt, mivel az elhunyt alapbetegségére nem voltak tekintettel.

Az orvosi társadalom hierarchiára épül. Elég csak elmenni egy orvosi konferenciára és látszik, mennyire nem mernek ellentmondani magasabb pozícióban/rangban lévő orvosnak a többiek még akkor sem, ha állítása alaptalan. Ha tehát egy magas beosztásban lévő orvos mond valamit, akkor azt el kell fogadni, aszerint kell eljárni, azt megkérdőjelezni a szakmai karrier kockáztatásával jár.

Az egyetemek a bevételük jelentős részét az egészségügyben jelentős profittal működő cégektől, például a gyógyszergyáraktól kapják. A gyógyszergyárak emellett támogatják az orvosakt is különféle módokon. Ha tehát a gyógyszergyárnak valami érdekében áll, akkor szakmai öngyilkosság az egyetemek rektorainak, vezető orvosainak ezzel szembe menni.

Kína (ahol már megfékezték a „járványt”) a pánik okán beszakadt árfolyamok miatt irtózatos ütemben vásárolta fel szinte bagóért a nála működő nemzetközi cégek részvényeit, sok nagy cég már többségi kínai tulajdonba is került az elmúlt hónapokban. A tőzsde viszont igen hamar visszaállt az eredeti árfolyamokra, a gazdaságban szinte semmi nyoma korlátozásoknak, miközben irdatlan mennyiségű részvény cserélt gazdát átlag alatti árfolyamon.

Ursula von der Leyen az alábbiakat nyilatkozta: "A Bizottság arra is áldását fogja adni, ha a tagállamok gyorssegélyt akarnak adni a likviditási problémákkal küzdő vállalkozások számára, vagy a bankokat tőkésítik fel annak érdekében, hogy hitelezni tudjanak a cégeknek." Magyarul a bankok pénzt kapnak, akik majd hiteleket fognak adni a pánik miatt csődközelbe került cégeknek, persze kamatra.

Az idegenforgalom bedőlése miatt rengeteg olyan ingatlant szereztek meg bankok potom pénzért, amiket a tulajdonosaik hitellel terhelten, befektetési céllal vásároltak, mondván a kiadásból származó bevételből fizetik a kölcsönt. Most azonban nem volt bevétel, csak hiteltörlesztés, így a bankok töredékáron szerezhettek meg rengeteg ingatlant. Ezen ingatlanok főként azon nyaralóhelyeken voltak, amelyek forgalmát teljesen lenulláztak (Thaiföld, Bali, Florida, stb.)

A hitelmoratórum idejére a kölcsön kamatát továbbra is fizetni kell, tehát a bankok a semmiből előállított pénzre hosszabb ideig szedhetnek kamatot.

A megroppant cégek és államok részére a bankok óriási mennyiségű új (semmiből előállított) hitelt nyomhatnak ki, szintén kamatra.

A koronavírus leple alatt számos törvényt fogadtak el, kiszolgáltatottabbá téve a munkavállalókat, eltörölve a banki tartalékrátát, nagyobb szabad kezet adva a politikusoknak a korrupcióhoz. (Ne álltassuk magunkat, a világot nem a – jobb esetben választott – politikusok irányítják, ők csak vámszedői és végrehajtói a multicégek és bankok igényeinek.)

Az ellentmondások megosztják az embereket, most már nem csak politikai oldal alapján, hanem a félelem mértékét tekintve is, akik figyelmét így el lehet terelni más fontos dolgokról.

A koronavírus kapcsán olyan korlátozások és ellenőrzések kerültek bevezetésre, amelyeket normális esetben nem tűrne el a lakosság. Olyan orwelli kontroll felé haladunk, amelyet ép ésszel senki sem kíván. A többség azonban ha azt hiszi, hogy az élete veszélyben van, akkor szó nélkül lemond az alapvető szabdságjogairól is, akkor is, ha ez a veszély jóval kisebb, mint aminek beállítják. A szeretteink életével való fenyegetőzés aljas módszere pedig minden valós indok nélkül elfogadottá vált. Sőt, az emberek egymásnak esnek, maguk követelik a jogaik csorbítását, mert hozzászoktatták őket ahhoz, hogy nem kell felnőtt módon magukról gondoskodni, hiszen az állam vigyáz rájuk. Az pedig, hogy ennek az ára mennyire elfogadható, szintén megosztja a lakosságot. A megosztott, figyelmét másra irányító lakosság pedig a politikusok és multicégek szabad garázdálkodásának legjobb alapja.