Végy egy átlagos vírust egy átlagos járvánnyal. Adj neki egy jól hangzó nevet, amitől félelmetesebb lesz. Terjeszd el, hogy veszélyes, és mindenféle dolog a tünete. (Minél általánosabb, annál jobb.) Adj hozzá olyan teszteket, amik megbízhatósága gyenge, illetve olyat, aminek módosítható. Érd el, hogy az emberek akarják teszteltetni magukat a vírusra (eddig ez nem volt jellemző egyetlenegy járvány esetén sem.) Például tüzeld fel a sajtót, amely imádja a szenzációt, hogy itt egy rettentő veszélyes dologgal állunk szemben. Nem kell, hogy a hírek valósak, hitelesek legyenek, a többség úgysem néz utána, ha messze történt. Amint valaki megbetegszik valamiben, teszteltesd le, majd mivel a tesztek egy része fals pozitívot ad, már ráfoghatod, hogy a vírustól lett beteg. Tégy ugyanígy az elhunytakkal is. Hozz törvényt, hogy akinek a tesztje bármikor is pozitív lett, a későbbiekben már ezt kell halálokként feltüntetni, így egyre több lesz a vírusban elhunytak száma akkor is, ha semmi köze hozzá. Csinálj minél nagyobb hírverést ezen eseteknek. Hipnotizáld a lakosságot minden nap számokkal. (Nem kell, hogy a számok nagyok legyenek, csak a tálalás a fontos.) Tegyél róla, hogy a sajtóban csak azok kaphassanak szót, akik a vírus veszélyességét hangoztatják, akik más véleményen vannak azt alázd meg, állítsd be hülyének, konteósnak, csalónak, gyilkosnak, társadalomra veszélyesnek. Hozz korlátozásokat amik gyengítik az immunrendszert és pszichésen is rossz hatással vannak, hogy több legyen a valódi beteg is. Kemény bírságokkal érd el, hogy a lakosság maga kényszerítse rá az általa is ellenzett korlátozásokat a többiekre és úgy tűnjön, hogy ő is fél a vírustól. (Az emberek ugyanis szeretnek a többséghez tartozni.) Ha úgy érzed elégedetlenek az emberek, enyhíts kicsit, majd kicsivel később kezd újra. Teszteltesd a reflektorfényben lévő embereket minél többet, hogy legyen sok pozitív köztük, majd ha valamelyik celeb megbetegszik, fordíts rá kellő figyelmet, hogy a legkisebb baját is nagy szenvedésnek állíthassa be. Ez nekik menni fog, szívesen eljátszák, hiszen nekik is fontos, hogy foglalkozzanak velük. Ha már elérted, hogy a többség kellően fél, uszítsd rá a kisebbségre, akik gyanakodnak. A háttérben hozz olyan törvényeket, amilyeneket csak akarsz, amik erősítik a hatalmad, amik megvonják az emberek szabadságjogait, bármit, hiszen mindent rá lehet fogni a vírusra.

Mi lesz a végeredmény? Egy tökéletes zombi, hipnotizált társadalom, aki bármit elfogad, aki a saját barátja ellen fog fordulni, mert azt hiszi, veszélyben az egészsége vagy a szerettei élete.

Hogy lehet bebizonyítani, hogy csalás, ha más minden ember azt hiszi, hogy rettentően veszélyes? Például ha valaki több tesztet is csináltat és abból lesz pozitív és negatív is, boncolásokkal, illetve hogy nem emelkednek szignifikánsan az adott évben a halálozási adatok.

Jó étvágyat hozzá!

Ha valaki most a koronavírusra gondolt, akkor téved. Egy szóval sem említettük, hogy arról lenne szó. Ez egy általános recept. Ha esetleg véletlenül lenne valami hasonlóság, az csak a véletlen műve.